Αναχώρηση για Βουλγαρία

Αναχώρηση για Βουλγαρία

Για την Βουλγαρία και την πόλη Σόφια αναχωρεί αυτή την ώρα, η αποστολή της ομάδας μας. Από εκεί θα μεταβεί οδικώς στο Μπάνσκο, ώστε να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Η Ανόρθωσις θα παραμείνει στην Βουλγαρία μέχρι και τις 7 Ιουλίου, όπου θα δώσει μια σειρά από φιλικά παιχνίδια.

Η αποστολή αποτελείται από 24 ποδοσφαιριστές και 11 μέλη του προπονητικού, ιατρικού και υποστηρικτικού προσωπικού. Επικεφαλής θα είναι ο Γενικός Διευθυντής Μαρίνος Μήτρου ενώ η προπονητική ομάδα αποτελείται από τον προπονητή Ρόνι Λέβι, τον βοηθό του Σίμο Ταραπουλούζη, τον προπονητή τερματοφυλάκων Πέτκο Πετκόφ και τον προπονητή φυσικής κατάστασης Γιώργο Γεωργίου. Την ιατρική ομάδα αποτελούν  ο φυσιοθεραπευτής Ευάγγελος Νικολάου και οι μασέρ Plamen Panov και Dobromir Kerchev. Επιπλέον, στην αποστολή θα βρίσκονται οι φροντιστές της ομάδας Αντώνης Παναγιώτου και Πρόδρομος Φοίβου όπως και ο υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου, Σάββας Πηλακούτας.

Η 24μελής αποστολή των ποδοσφαιριστών αποτελείται από τους:

Τερματοφύλακες: Μάριο Φιλγκέιρας, Δημήτρης Δημητρίου

Αμυντικοί: Ντράγκο Λόβριτς, Ντάγκλας Φερέιρα, Γκόρντον Σίλντενφελντ, Παναγιώτης Αρτυματάς, Παύλος Κορρέα, Μάριος Νικολάου, Ντάνιελ Πράνιτς, Έρβιν Κοφί,  Άντραζ Στρούνα

Μέσοι: Νικόλας Παναγιώτου, Ζοάο Βίκτορ, Γιώργος Οικονομίδης, Νόσα Ιγκιεμπόρ, Μιχάλης Ιωάννου, Χρήστος Χατζηπασχάλης

Επιθετικοί: Ιβάν Τόμισιτς  Ρούμπεν Ράγιος, Νίκα Κατσαράβα, Μίχαλ Ντούρις, Μπέκα Μικελτάντζε, Φύτος Κυριάκου, Σεκού Σισέ

 

Σχετικά Νέα