Πρόγραμμα προπονήσεων και διασκέψεων Ανόρθωσις-Λάτσι

Αιτήματα Διαπιστεύσεων Μ.Μ.Ε ενόψει Λάτσι

H Ανόρθωσις Αμμοχώστου ενημερώνει για το πρόγραμμα διασκέψεων και προπονήσεων για τον πρώτο αγώνα του πρώτου προκριματικού γύρου του Γιουρόπα Λιγκ με αντίπαλο την KF Laçi στο Στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», που θα διεξαχθεί την Πέμπτη 12 Ιουλίου στις 20:00.

H δημοσιογραφική διάσκεψη της ομάδας μας θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (11/07) στις 18:30 στην αίθουσα διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος». Θα ακολουθήσει στις 19:00 στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος η προπόνηση, που θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Η δημοσιογραφική διάσκεψη της KF Laçi θα πραγματοποιηθεί στις 18:00 στην αίθουσα διασκέψεων του «Αντώνης Παπαδόπουλος» ενώ στις 20:15 θα πραγματοποιηθεί η προπόνηση της, επίσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος». Η προπόνηση θα είναι κλειστή για το κοινό και ανοικτή για τους δημοσιογράφους μόνο για τα πρώτα 15 λεπτά.

Οι εκπροσώποι των Μ.Μ.Ε. θα μπορούν να παραλάβουν τις διαπιστεύσεις τους μισή ώρα πριν την έναρξη της δημοσιογραφικής διάσκεψης.

Αναλυτικά:

18:00 Δημοσιογραφική διάσκεψη Λάτσι

18:30 Δημοσιογραφική διάσκεψη Ανόρθωσης

19:00 Προπόνηση Ανόρθωσης στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

20:15 Προπόνηση Λάτσι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Σχετικά Νέα