Έναρξη εγγραφών στον Μικρό Φοίνικα

Έναρξη εγγραφών στον Μικρό Φοίνικα

Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών στον Μικρο Φοινικα για την περίοδο 2018-2019, ένα εγχείρημα που αφορά αποκλειστικά παιδιά μέχρι και 12 ετών.

Σκοπός της συγκεκριμένης ενέργειας είναι όπως προσελκύσει στην ομάδα μας όσο το δυνατό περισσότερα παιδιά, καθώς θεωρούμε πως υπάρχουν χιλιάδες οπαδοί νεαρής ηλικίας που υποστηρίζουν τη «Μεγάλη Κυρία» και θα επιθυμούσαν να λαμβάνουν μέρος και να έχουν ενεργό ρόλο και στα κοινά του Συλλόγου.

Μακροπρόθεσμος στόχος αυτής της ενέργειας και κίνησης είναι να μπορέσουμε κάποια στιγμή στο μέλλον να φέρουμε μαζί όλη την οικογένεια σε ένα κοινό πακέτο.

ΑΓΟΡΑ ΒΡΑΧΙΟΛΙΟΥ ΜιΚΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ

Δικαίωμα αγοράς του βραχιολιού ΜΙΚΡΟΣ ΦΟΙΝΙΚΑΣ θα έχουν παιδιά ηλικίας μέχρι 12 ετών, με την τιμή του να ανέρχεται στα 60 ευρώ. Η αγορά του θα γίνεται μέσω της Μπουτίκ που βρίσκεται στο Στάδιο Αντώνης Παπαδόπουλος όπως και στο Θεμιστόκλειο στη Λεμεσό.

Αξίζει να σημειωθεί πως το βραχιολάκι θα μπορεί να αγοραστεί και σαν δωροκουπόνι (GIFT CARD) ενώ θα περιλαμβάνει την ίδια στιγμή και 15% έκπτωση στα προϊόντα της Μπουτίκ.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Τα παιδιά που θα αγοράσουν το βραχιολάκι Μικρός Φοίνικας θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε μπόλικους διαγωνισμούς αλλά και εκδηλώσεις, έχοντας μάλιστα την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τους αγαπημένους ποδοσφαιριστές τους.

Διαγωνισμοί όπως:

Junior Reporter

Συνέντευξη από ποδοσφαιριστή της ομάδας μας

Παρουσία σε προπόνηση:

Θα δίνεται στα παιδιά η δυνατότητα να παρευρεθούν σε προπόνηση της ομάδας μας, παίρνοντας αυτόγραφα και υπογραφές σε φανέλες

Player Escorts:

20% έκπτωση στη συνοδεία ποδοσφαιριστών καθώς και προτεραιότητα

Ομαδική φωτογραφία:

Φωτογραφία με την ομάδα σε γενέθλια ή στο γήπεδο

-Για αδέλφια η αγορά της κάρτας ανέρχεται στα 100 ευρώ για τους δύο και 140 ευρώ για τρεις

Εκτός από τους διαγωνισμούς, όσα παιδιά αγοράσουν το βραχιολάκι Μικρός Φοίνικας θα επωφεληθούν επίσης ενός πακέτου καλωσορίσματος, το οποίο θα περιλαμβάνει:

  • Τσάντα
  • Αρκουδάκι
  • Μπάλα ποδοσφαίρου
  • Στυλό
  • Ευχετήρια κάρτα σε γενέθλια
  • Pins-Stickers

Σχετικά Νέα